Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A móri gyanúsítottakat egy bejelentés után fogták el

MTI
2002.08.07. 22:19
A távirati iroda úgy értesült, hogy a móri bankrablás két gyanúsítottját azt követően fogta el a rendőrség, hogy egy férfi telefonon megkereste az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóságát és megnevezte K. Edét és H. Lászlót.
Az MTI úgy tudja, hogy a férfi a részletek közlését vádalkuhoz kötötte, ugyanis ellene is elfogatóparancs volt érvényben, a rendőrök azonban csapdát állítottak neki, és elfogták.
K. Edét és H. Lászlót július 22-én fogták el a kommandósok. A két férfit a bíróság két nap múlva előzetes letartóztatásba helyezte, miután a rendőrség hivatalosan is meggyanúsította őket a május 9-ei móri rablógyilkossággal, amelynek során nyolc ember vesztette életét.
Az MTI információi szerint K. Edét teljes bizonyossággal felismerte két tanú, és a rendőrség a házkutatások során rábukkant egy lőfegyverre is, amellyel tavaly Budaörsön egy férfit súlyosan megsebesítettek.
A házkutatások során találtak egy garancialevelet is, amely szerint két nappal a móri rablógyilkosság után Ausztriában egy 600 ezer forint értékű karórát vásároltak, értesült az MTI.