Judit
2 °C
7 °C

Elfenekeltek és megkorbácsoltak egy rendőrt

2002.06.20. 08:42
Nyeregkápához kötöztek, majd megkorbácsoltak egy "álruhás" hongkongi rendőrt egy szexboltban. A férfi azt állítja, hogy ő csak nyomozni akart.
Két illegális szexparti megszervezésével vádolják egy hongkongi szexbolt két tulajdonosnőjét. Az ügy bírósági tárgyalásán az is kiderült, hogy egy hongkongi rendőrtiszt is részt vett a rendezvényeken. A Fetish Fashion nevű boltban tartott első bulin az álruhás rendőr, állítása szerint csak megfigyelőként volt jelen. A bíróság előtt elmondta: a közönség olyan üdvrivalgásban tört ki, mintha a VB-t nézné, amikor forró viaszt csöpögtettek egy a plafonra kötözött férfire.

A második bulin vallomása szerint már magabiztosabb volt, és beleegyezett, hogy fellépjen. Mint mondta, ezzel csak inkognitóját akarta megőrizni. A férfi tangabugyiban vonult a színpadra, ahol egy nyeregre kötözték, majd egy Jessica nevű amerikai nő elfenekelte, megkorbácsolta, majd összekarmolta a fenekét. A bolt tulajdonosai tagadják az illegális partikat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?