Aliz
6 °C
14 °C

Öten haltak meg egy reggeli karambolban

2008.09.02. 07:00
A baleset mind az öt résztvevője meghalt a 4-es főúton, Ceglédbercel közelében reggel fél hat körül történt karambolnál. Egy jobboldali kormányos autó áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy tejszállító teherautóval. A helyszínelés reggel még tartott, a 4-es főutat teljesen lezárták.

Budapest felől Cegléd felé tartott egy jobbkormányos, brit rendszámú kocsi, mikor a 62-es kilométer környékén valamiért áttért a szemközti sávba, mondta a Független Hírügynökségnek Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Az autó karambolozott a szemből érkező tejszállító teherautóval. A tejszállítóban csak a sofőr ült, a brit rendszámú kocsiban három román férfi és egy román nő utazott. Mindannyian meghaltak.

A baleset miatt a 4-es főutat teljes szélességében lezárták, az autókat a 40-es útra terelik. A helyszínelés reggel nyolc óra előtt még tartott.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?