Gertrúd, Patrik
4 °C
4 °C

Dekorációnak nézték az öngyilkost

2005.10.28. 10:26
Ízetlen tréfának vélték Frederica lakói, hogy valaki egy hullának tűnő bábút drótozott a kisváros egyik forgalmas utcája fölé. Mint kiderült, egy valódi öngyilkost néztek dekorációnak.

Órákig lógott a delaware-i Frederica egyik forgalmas utcája felett egy 42 éves asszony holtteste, jelentette az AP. A nő egy bérház emeleti lakásának ablakában kötötte fel magát, öt méteres magassagban himbálózó teste az alant közlekedő autókból is jól látható volt.

Ennek ellenére hosszú órákig senki sem jelentette az öngyilkosságot a hatóságoknak, mivel az összes járókelő halloweeni dekorációnak hitte a látványt.

Jeff Oldham, az állam rendőrségének szóvivője szerint a munkába igyekvők és a környéken reggelizők szinte mind látták a testet, de valamennyien ízetlen tréfának vélték, írja az AP. A hatóságokat csak három óra elteltével értesítették.

"Pont úgy nézett ki, mintha valaki összedrótozta volna" - nyilatkozta a willmingtoni News Journalnak Fay Glanden, William Glanden polgármester felesége. A hatóságok eltávolították az öngyilkos holttestét.