Judit
3 °C
7 °C

Kizárták a bankból a bankrablót

2007.02.28. 17:08
Nem akárhogyan hiúsult meg egy bankrablás a dél-békési Mezőkovácsházán. A támadó a bankfiók egyik menekülő alkalmazottja után szaladt, közben azonban a többi dolgozó belülről bezárta az ajtót.

Késsel fenyegetőzve követelt pénzt egy férfi szerda délután egy mezőkovácsházi takarékszövetkezeti fiókban. A pénzintézet pult mögött lévő két alkalmazottját sikerült sakkban tartania egy késsel, de a kasszában lévő pénzt nem kapta meg – írja a Beol.hu.

A harmincéves, a városhoz közeli Nagybánhegyesen lakó férfi ugyanis nem vette észre, hogy a fiók harmadik alkalmazottja időközben belépett a mellékhelyiségből az ügyféltérbe. Mivel látta, hogy baj van, kiszaladt az utcára. A bankrablójelölt utána ment, ekkor a fiók másik két ügyintézője a bejárati ajtót belülről bezárta.

A kinn rekedt férfi ekkor nem követte a harmadik banki dolgozót, hanem a buszpályaudvar felé kezdett menekülni. Azonban nem jutott messze, a rendőrök a banki dolgozók bejelentése után nem sokkal a bejelentés után még a városban elfogták. A férfi ellen rabláskísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítanak eljárást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?