Fábián, Sebestyén
-2 °C
4 °C

Bepanaszolta szomszédja hangosan vizelő lovát

2003.06.03. 12:52
Hangosan vizelő ló, örökké kiabáló feleség - egy suffolki önkormányzat összeállította az év tíz legfurcsább panaszának listáját.
A suffolki Barbegh önkormányzata idén is összeállította az év legszokatlanabb panaszainak listáját, amelyeket a helyiek nyújtottak be a hivatalhoz. A lista első helyét annak a középkorú asszonynak a beadványa nyerte el, aki arra panaszkodott, hogy szomszédjának lova túl hangosan végzi dolgát éjjelente, ezért nem tud aludni.

Hangos madarak

Egy másik helyi lakos arra kérte a hivatalt, hogy távolítsák el a madárfészkeket kertjükből, mert a madarak hangja zavarja. Egy férfi ugyancsak a hivatal segítségére számított túl hangos felesége lehalkításában. A listára felkerült az az ember is, aki szerint szomszédja telefonja túl hangosan csörög, ezért arra kérte az önkormányzatot, hogy kapcsolják le a szomszéd vonalát a hálózatról.

Tolerancia nyáron is

A tanács illetékesei általában azt a javasolták a szomszédoknak, hogy együtt találjanak megoldást a problémákra. Heather Worton tisztviselő szerint "józan észre és kellő toleranciára van szükség, főleg a meleg nyári napokon", jelentette az Ananova.

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft