Árpád
-2 °C
4 °C

Túszejtés London központjában

2002.06.27. 16:39
Gyorsan véget ért a londoni túszdráma, miután a fegyveres bankrabló elengedte egyik túszát. Az American Express épületét megszáló férfi több túszt ugyanis nem ejtett, ám erről a rendőrök sokáig nem tudtak. A környék lezárása miatt közlekedési káosz alakult ki London belvárosában.
Elengedte egyik túszát a londoni American Express épületét megtámadó, feltételezések szerint fegyveres férfi. Az asszonyt azután bocsátotta szabadon a túszejtő, hogy személyes tárgyalást folytatott a rendőrségi közvetítőkkel. A férfi délelőtt tizenegykor szállta meg az épületet, melyet a nagy erőkkel a helyszínre vonuló rendőrség körülzárt - jelentette a BBC.

Bankrablás a hitelkártya-társaságnál

Mint kiderült, a férfi több túszt nem tartott fogva, ezért az osrtom hamarosan véget ért. A rendőrségre érkezett első értesítés szerint egy közel-keleti kinézetű férfi kísérelt meg bankrablást a hitelkártya-társaságnál és a támadás során túszokat is ejtett. A környéket a rendőrség lezárta, ami miatt hatalmas forgalmi dugó alakult ki London belvárosában.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?