Géza
-12 °C
-4 °C

Foglyul ejtette vendégeit a 'Vacak Szálló' igazgatója

2003.06.10. 10:00
Eljárás indul az ellen az olasz szállodatulajdonos ellen, aki a vendégek panaszán feldühödve rájuk zárta az épület ajtaját, majd távozott.
A Nápolytól mintegy hatvanöt kilométerre fekvő Ventotene szigetén fekvő Villa Pinuccia szállodában mintegy nyolcvan ember töltötte éppen vakációját. A vendégek nagy része egész nap kirándult, és amikor este hazatértek, döbbenten látták, hogy a személyzet nem cserélte le az ágyneműket, nem takarítottak a szobákban, és a felszolgált étel is rendkívül silány volt.

"Elegem van az egészből"

A vendégek panaszt tettek Anello Aiello szálloda igazgatónál, aki szokatlan módon reagált. Egybekürtölte a vendégeket a hallban, majd a következőket kiabálta: "Elegem van az egészből. Innen senki el nem megy", majd a következő pillanatban bevágta maga után az ajtót és kulcsra zárta azt.

Emberrablásnak minősül

Marco De Martino rendőrségi szóvivő elmondta, hogy a tulajdonos még a járőr kiérkezésekor sem akarta kinyitni az ajtót. Végül csak a rendőri erősítés megérkezése után, hosszas rábeszélésre engedte el a vendégeket. A szóvivő hozzátette: miután a vendégek feljelentést tettek, Aiello ellen emberrablás miatt indul eljárás, jelentette az Ananova.