Ödön
2 °C
11 °C

Francia kislány bőröndbe rejtett tetemét találták meg Izraelben

2008.09.11. 18:43
A négyéves kislányt nagyapja verte halálra, "véletlenül". A holttestet egy pirod bőröndben egy folyóba dobta. A nagyapával összemelegedő anyát bűnrészességgel vádolják.

Az izraeli rendőrség csütörtökön egy folyóban megtalálta azt a piros bőröndöt, amely a gyanú szerint egy négyéves francia kislány maradványait tartalmazza. A bőröndben, amit öt hete keresnek, "nagyon rossz állapotban levő" maradványokat találtak, írja a Jerusalem Post.

A holttestet most szakértők vizsgálják, hogy megállapítsák személyazonosságát. A gyanú szerint a kislánnyal 45 éves nagyapja, Ronny Ron végezhetett.

Az ügy háttere elég zavaros. Az áldozat, a négyéves Rose édesanyja, a 23 éves Marie-Charlotte Renault elvált gyermeke apjától, mert szerelmes lett Izraelben élő apósába. A vállás után össze is költözött a 45 éves Ronnal.

Rose eltűnését júliusban jelentette anyja a rendőrségnek. A vizsgálat során Ron beismerő vallomást tett, azt mondta, "véletlenül" verte agyon a gyereket, a holttestet pedig egy piros bőröndben egy folyóba dobta. Ugyan vallomását később visszavonta, a rendőrség ez alapján öt hete kutatást indított a most előkerült bőrönd után.

A rendőrség szerint Rose-t májusban ölhették meg. Nagyapja mellett édesanyja is őrizetben van, őt bűnrészességgel vádolják.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?