Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Nyugati presztízslapban pucérkodik bin Laden unokahúga

2005.12.23. 10:10
Selyem ágyneműn elterülve nyújtogatja hosszú combjait Oszama bin Laden unokahúga egy amerikai magazin képein. Wafah Dufour ledér képeivel is bizonyítaná, hogy a rokonságon kívül semmi köze a terroristavezérhez.
Wafah Dufour
Otthonosan mozog New York társasági életében

Szexi fehérneműben terpeszkedik az ágyon egy csábos modell a GQ legfrissebb számában. A felső tízezer társasági magazinjától nem szokatlan, hogy erotikus képekkel szórakoztatja olvasóit, karácsonyi kiadásuk mégis pikánsra sikerült.

Nevet váltott

A modell nem csinál semmi különlegeset, igazából még melltartóját se veszi le. Viszont ő Oszama bin Laden unokahúga.

Wafah Dufour a 2001. szeptember 11-i sajnálatos események után vette fel a bin Laden helyett édesanyja nevét. Nyilatkozatai szerint nem is találkozott még az Egyesült Államok első számú közellenségének számító unokabátyjával.

Wafah Dufour
Képzeljék el szexi pózokban

Ugródeszka

"[Bin Ladennek] Négszáz rokona van, de mind Szaúd-Arábiában élnek" - nyilatkozta a Reutersnek. Éppen ezért nem tart családja bosszújától ledérsége miatt. "Egyedül én élek az Egyesült Államokban" - mondta.

Dufour amúgy énekesi karrierre vágyik, a szexi fotókat ugródeszkának tekinti. Egyrészt ismertté szeretne vállni, másrészt elege van belőle, hogy kizárólag bin Laden unokahúgaként sikerült ezt eddig elérnie.