Bernadett
0 °C
4 °C

Prostituáltat és osztrák tolvajt fogtak a Hungaroringnél

2003.08.22. 12:02
Tiltott kéjelgőt, iratok nélküli hollandokat és lopással gyanúsított osztrákot kísértek az őrsre a rendőrök a Hungaroring környékéről.
Minden reggel új híreket ígér a Pest megyei rendőrfőkapitányság a Hungaroring idejére, nappal ugyanis eseménytelenül telnek a percek, legalábbis közbiztonsági szempontból. A rendőrség megerősített jelenléttel próbálja távol tartani a nem kívánatos személyeket a hétvégén Mogyoródról és környékéről.

Nem kívánatos személyek például a prostituáltak, akik mentségére legyen mondva, a helyi önkormányzat az egész területet védetté nyilvánította, így az idén a Hungaroring környékén sehol sem nyújthatnak pénzes örömöt kuncsaftjaiknak. Ebből következően a rendőrök már az első éjszaka előállítottak egy nőt, akit tiltott kéjelgéssel gyanúsítanak, és gyorsított eljárásban már pénteken bíróság elé állítják - tájékoztatott Papp Judit, a megyei rendőrfőkapitányság szóvivője.

Emellett a rendőrök két holland állampolgárt is előállítottak, náluk nem volt irat, így nem tudták igazolni magukat. Egy osztrák férfit lopás gyanúja miatt állítottak elő. Egy személy ellen pedig engedély nélküli árusítás miatt indult eljárás.

A rendőrök három esetben tettek feljelentést közlekedési szabálysértés miatt.