Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

26 milliót szerzett egy szerelmes öregembertől

2008.04.14. 10:17
A 34 éves lepsényi nő elhitette 73 éves udvarlójával, hogy görög származású, és náluk az a szokás, ha a férfi szerelme zálogaként minden vagyonát a nőre írja.

26 milliós kárt okozó csalás miatt emelt vádat a siófoki ügyészség a napokban egy lepsényi nő ellen. A 34 éves nő 2005 nyarán ismerkedett meg a több mint kétszer annyi idős sértettel. Miután néhányszor találkozott a 73 éves férfival, felajánlotta, hogy kössék össze életüket, jegyezzék el egymást.

Hamarosan közölte, hogy ő görög származású, ortodox vallású, és azt állította: náluk az a szokás, ha egy férfi és egy nő között mély érzelmi kapcsolat alakul ki, akkor a férfi - hűsége és szeretete jeleként - a nőre ruházza a vagyonát.

Az idős férfi nem fogott gyanút és belement az alkuba, a nő azonban csak hitegette. Házasságkötést ígérve jelentős összegű készpénzt csalt ki tőle.

A férfi az asszony nevére több nagy értékű ingatlant is megvásárolt, amiket a nő valójában ajándékba kapott, így a becsapott férfit több mint 26 millió forint kár érte. A nő szabadlábon várhatja a bírósági tárgyalást.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!