Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Időjóslás szigetlakóknak

2005.08.10. 08:52
Előrejelzésünket most a szigetlakóknak ajánljuk, mivel a következő egy hétben ők szophatnak a legnagyobbat azzal, ha nem tudják milyen idő lesz. Mi úgy tudjuk, hogy a hét második részében változékony, a hétvégén jó. A jövő hét elejére viszont kiadós esőket vizionálnak a meteorológusok. Ha nem esik túl sok eső, a szigetlakók szempontjából éppen ideális lehet az idő, Kánikula bácsi hazament, de azért túl hideg sem lesz.

Szerda

Szerdán a sok napsütés mellett csak időnként növekszik meg a felhőzet, inkább csak északon, északkeleten valószínű néhol záporeső. A délnyugati szél megélénkül, főleg északkeleten helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8, 13 fok lesz, Sean Paul-ra ugrálva talán még meleg is. Nappal 28 fokig melegszik a levegő.

Csütörtök

A csütörtöki Underworld koncerten viszont már simán megázhatunk, ugyanis a hét második részében változékony idő lesz és nyugati szél árasztja majd a vizet. Csütörtökön felhős lesz az égbolt, s bár napközben csökkenhet a felhőzet és kisüt a nap, de zivatar bármikor kialakulhat. A hőmérséklet 24, 26 fok között alakul majd.

Péntek

A péntek lesz a durva, max csak az Afro-Latin Színpadon fellépő Afro Magic Band dobolhatja el az esőfelhőket. Az előrejelzések szerint jó meleg, de csapadékos, esős, záporos idő lesz.

Szombat, vasárnap

A hétvégi Korn vagy a Franz Ferdinand koncertjén viszont valószínűleg már nem lesz eső. A hétvégére újra kisüt a nap, kellemes, 26 fokos meleg várható.

Azután

Hétfőn újra hidegfront jön, mely változékony időt hoz. Magyarul ember nincs, aki tudná, hogy milyen lesz az idő például a Nick Cave koncert alatt. Állítólag kiadós esők jönnek, így könnyen elképzelhető, hogy nyakig sárban evickélünk ki kedden a Szigetről.

Egyébként nem csak a Magyarországon, hanem egész Európában is szélsőséges időjárás tombol. A múlt heti kánikula után sok helyen késő őszire fordult az időjárás.