Benedek
-5 °C
5 °C

Bulizzon az Indexszel!

2003.05.17. 10:37
Látott Ön valaha paranormális publicistát? És népművelő hajlamú halálmetálost? Ha nem, vagy egyszerűen jót akar mulatni, akkor jöjjön el május 19-én hétfőn este az A-38 bulihajóra, az Index negyedik születésnapjára, ahol Dj Palotai és barátai pörgetik a lemezeket.
Négy éve történt, nem meglepő módon éppen május 19-én, hogy egy csapat vakmerő újságíró, programozó és befektető elhatározta: minden eddiginél több sajtóhibával árasztja el a magyar nyelvű internetet. Nekünk azóta jó, reméljük, hogy az olvasóknak is.

Hétfőn este kilenc órától Ön is együtt ünnepelhet - ráadásul ingyen - az Index jelenlegi és volt munkatársaival, ha eljön Budapest új mulatóhelyére, a Petőfi-híd budai oldalának közelében kikötött A-38 nevű hajóra. Beszédek nem lesznek, sajnos még mókás hangeffektusokkal dúsított PowerPoint-prezentációk sem, viszont remek Index-közeli DJ-k lépnek fel. Palotai mellett a lendületes breakbeatekkel sokkoló Smoking Headz, a nemrég New Yorkot is lehengerlő Keyser és az ezerarcú Minek, sőt az sem lehetetlen, hogy hosszú hallgatás után itt tér vissza a lemezjátszók mögé Ben Nihil, aki Minek szerint konkrétan a zúzós drum 'n' bass császára, bármit is jelentsen ez.

Ha szerencséje van, az önfeledten tántorgó tömegben kiszúrhatja kedvenc indexes szerzőjét, HTML-szerkesztőjét vagy dizárjnerét is. A még nem véglegesített tervek szerint szerkesztőségünk egyes tagjai felvillantják magánemberi énjüket is: Tóta W. Árpád levitál, Uj Péter pedig megzenésített József Attila-verseket ad elő pánsípon.

Jöjjenek el minél többen, és táncoljanak velünk hajnalig! Ha hoznak magukkal harmatgilisztát vagy lisztkukacot, az esemény után a rakpartról remek jászkeszegek foghatók.