Aladár, Álmos
-1 °C
1 °C

Távol-keleti vendég vitte el a Jackpotot

2001.12.04. 11:22
Több mint 250.000 dollárt, azaz 70 millió forintot nyert az a szerencsés vendég, aki Royal Flush lapjával megnyerte a budapesti Las Vegas Casino Progresszív Póker Jackpotját.
A magyarországi kaszinótörténelemben még soha ilyen összegű jackpot nyereményt nem fizettek ki. Érdekes módon, a "második helyezett" 183.000 dolláros nyeremény is a Las Vegas Casinóban, ugyanezen a játékon érték el közel 3 éve.

A szerencsés távol-keleti származású vendég, aki rendszeres látogatója a kaszinónak, ragaszkodott névtelensége megőrzéséhez, de annyit elárult, hogy nagyon örül ennek a nyereménynek, amit mindössze egy dollár kockáztatásával ért el.

A progresszív jackpot megnyeréséhez a játékosnak "csak" egy kis szerencsére, azaz az első 5 lapból leosztott Royal Flush-re van szüksége. A Royal Flush az a póker kombináció, amikor ugyanazon típusú (tehát pl. káró) kártyalapok egymás utáni sorban vannak és a legnagyobb értékű lap az Ász, tehát 10-J-Q-K-A. Annak az esélye, hogy az első öt lap Royal Flush legyen közel 650.000 az egyhez nyilatkozta Magyar József, a kaszinó játéktechnikai igazgatója