Mátyás
1 °C
15 °C

Levideózott baleset: autóval ment a hivatalba

2007.03.03. 13:42
Erősen kérdéses, hogy meghosszabbítják-e Therese M. Smith jogosítványának érvényességét. A floridai asszony pont a vezetői engedélyeket ellenőrző közlekedési hivatalba csapódott autójával.

Csaknem lerombolta a Deerfield Beach-i jogosítványkiadó irodát február végén egy nyolcvan éves floridai nő, jelentette az Associated Press. A balesetet rögzítette a közlekedési hivatal biztonsági kamerája, a felvételt most bocsátották a média rendelkezésére.

A felvételen jól látszik, ahogy a viszonylag zsúfolt irodahelyiségbe váratlanul becsapódik az autó. A híradások szerint tizenegyen sérültek meg, hét embert kellett kórházba vinni, de senki nem szenvedett súlyos sérüléseket.

A Boca Raton-béli Therese M. Smith autójával - egy 1990-es Mercury Grand Marquis-zel - épp a hivatalban járt, mert berendelték jogosítványát megújítani, újra levizsgáztatni vezetéstechnikából.

Az alkalmassági vizsgára nem került sor, mert az autó egyik ajtaja nem nyílt ki, ezért elküldték, hogy jöjjön vissza egy későbbi időpontban. Az idős asszony épp a parkolóból állt ki, amikor túl erősen lépett a gázra és megtörtént a baj.

A nyugdíjas asszonynak a történtek ellenére nem vonták be a jogosítványát, és ő bízik abban is, hogy sikerrel átmegy az előtte álló vizsgán.