Eleonóra
-1 °C
2 °C

Öngyilkos anyagyilkos

2005.04.19. 13:27
Lelőtte anyját, majd egy bocsánatkérő levél megírása után magával is végzett egy tízéves kisfiú Észak-Karolinában. A gyilkosság szombat hajnalban történt, Arcola városában. A hatóságok nem tudják mi lehetett a fiú indítéka.

"Nagyon kedves család volt, soha nem volt velük semmiféle probléma" - jellemezte Jonesékat John Williams seriff, aki személyesen is ismerte a családot. A tízéves Tyler Jones szombaton nem sokkal éjfél után a házban tartott fegyverrel lőtte le édesanyját hálószobájában. Ezután néhány sort hagyott hátra, amiben bocsánatot kér anyja haláláért, végül saját maga ellen fordította a csövet.

Az asszony, Glenda Pulley 38 éves volt, fiát egyedül nevelte. A volt-férj, Tyler apja Georgiában él.

"Tyler nagyon jó viszonyban volt a családjával és a barátaival is" - mondta a seriff. "Nem tudok még csak veszekedésről sem az anyja és fia közt. Tudomásom szerint a fiúnak nem volt semmiféle érzelmi vagy mentális problémája, nem szedett gyógyszereket" - tette hozzá.

A közelben lakó nagymama és Glenda bátyja miután egy napig hírüket sem hallották, aggódni kezdtek értük, ezért betörték Glendáék házának ajtaját. A hálószobában leltek rá mindkét holttestre.