Klaudia
-4 °C
2 °C

Hat gyermeke született saját lányától

2006.03.06. 11:27
Hétfőn kezdődött annak a hatvannégy éves német nyugdíjasnak a pere a rottweili bíróságon, akinek tizenkét gyermeke közül hat a saját lányától született. A lánya megerőszakolásával vádolt férfi tettéért tizenöt év börtön szabható ki.

Egy magányos baden-würtenbergi tanyán élt a juhász feleségével és tizenkét gyermekével. A nagy család kívülről idillikus életet élt, ám a kép csalóka volt. Hat gyermek ugyanis nem a feleségtől származott, hanem a családfő saját lányától - írja a német Bild. A vérfertőzésből született gyermekek kivétel nélkül egészségesek.

A lány, a most negyvenkét éves Karina tavaly szeptemberben fordult a rendőrséghez. Mint elmondta: apja éveken át megerőszakolta, naponta többször is. Előfordult az is, hogy a hajánál fogva vonszolta be a hálószobába és azt mondta: „addig csinálom veled, amíg nem szeretsz meg”.

A lány naponta csak két órára hagyhatta el a házat, hogy elmenjen bevásárolni. „Amikor elindultam otthonról, az ablaknál állt és kést szorított egyik gyermekünk nyakára, nehogy eszembe jusson a rendőrségre menni” – vallotta a lány.

Karina vallomása szerint hat évvel ezelőtt meghalt anyja is tudott szenvedéseiről. Gyakran ő fogta le a lányát, hogy az apa kedvét töltse rajta, máskor maga is részt vett a közös szexuális játékokban.

Egy veszekedés után 2003-ban a nyugdíjas juhász elköltözött otthonról. A megalázott lánynak még két évre volt szüksége, hogy beszélni tudjon az elszenvedett szörnyűségekről.

A megvádolt apa a hatóságoknak elismerte, hogy hat gyermeket szült neki a lánya. A juhász szerint azonban szó sem volt erőszakról. „Szerettük egymást és minden közös gyermekünknek együtt örültünk. A lányom minden szava hazugság” – vallotta a rendőrségen.