Ágnes
-1 °C
2 °C

Kábítószerrel akart bosszút állni a csábítón

2004.01.22. 11:19
Bejelentés érkezett a Csongrád megyei telefontanú vonalra arról, hogy az egyik postafiókba kábítószert tartalmazó csomag érkezik. A küldemény meg is jött, a rendőrök lecsaptak az azt felbontó férfira, akiről kiderült, hogy egy sajátos bosszú áldozata.
Kábítószert tartalmazó küldeménnyel akart bosszút állni felesége csábítóján a gyanú szerint az a férfi, aki ellen emiatt indult eljárás Szegeden.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztályának telefontanú-vonalára a napokban érkezett egy bejelentés, mely szerint kábítószert tartalmazó küldemény érkezése várható a szegedi posta egyik postafiókjára. A bejelentő még azt is közölte, hogy a postafiókot, ahova a csomag érkezni fog, egy szegedi asszony bérli.

A rendőrség a bejelentés alapján azonnal ellenőriztette a megjelölt címzésre érkező leveleket illetve csomagokat, s a kábítószer-kereső kutya az egyiknél valóban találatot jelzett. Figyelni kezdték a postafiókot, ahova rövidesen megérkezett az asszony és élettársa. A rendőrök akkor csaptak le a férfira, amikor az kibontotta a csomagot, majd - látván a tartalmát - dühödten elhajította.

Amint a rendőröknek elmondta: gonosz tréfa áldozata lett, és azt is tudni vélte, hogy az ügy mögött az asszony férje állhat, aki így akarja őt rossz hírbe keverni. A rendőrök ezt követően előállították a férjet is, aki beismerte, hogy szerelemféltésből küldte a levelet, s úgy gondolta, így vesz elégtételt neje csábítóján. Elárulta azt is, hogy a drogot 51 ezer forintért ő maga vásárolta a megyeszékhelyen, míg a levelet egy barátja adta fel, vidéken. A férfival szemben kábítószerrel való visszaélés miatt indult büntetőeljárás.