Menyhért, Mirjam
18 °C
32 °C

Szekrényben rejtőzött a kalapácsos gyilkos

2006.09.01. 15:07
A szakközépiskolás fiú egy 15 kilós kalapáccsal verte agyon édesapját. Az áldozatra idős édesanyja talált rá otthonában. A helyszínre érkező rendőrség később egy szekrényben bukkant rá a fiúra, aki azonnal bevallotta tettét.

Egy 17 éves fiú kalapáccsal agyonverte édesapját pénteken a Bács-Kiskun megyei Kömpöcön, közölte a rendőrség. A gyilkosságot az 53 éves áldozat közelben lakó édesanyja akkor fedezte fel, amikor meglátogatta özvegyen élő fiát.

A férfi Kossuth utcai lakásának konyhájában feküdt az ágyon, és mellette egy 15 kilogrammos véres kalapács volt, mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az idős asszony értesítette a rendőrséget, majd a helyszínelők átkutatták a házat és az egyik szekrényben megtalálták a 17 éves fiút.

A szakközépiskolás fiú beismerte, hogy a gyilkosságot ő követte el, mert nézeteltérése volt édesapjával, ismertette a részleteket Mihályné Bornemisza Eleonóra százados. A gyanúsítottat a megyei főkapitányságon őrizetbe vették. A HavariaPress információi szerint a fiúnak a délelőtti órákban tanévnyitóra kellett volna mennie.