Aliz
6 °C
14 °C

Szekrényben rejtőzött a kalapácsos gyilkos

2006.09.01. 15:07
A szakközépiskolás fiú egy 15 kilós kalapáccsal verte agyon édesapját. Az áldozatra idős édesanyja talált rá otthonában. A helyszínre érkező rendőrség később egy szekrényben bukkant rá a fiúra, aki azonnal bevallotta tettét.

Egy 17 éves fiú kalapáccsal agyonverte édesapját pénteken a Bács-Kiskun megyei Kömpöcön, közölte a rendőrség. A gyilkosságot az 53 éves áldozat közelben lakó édesanyja akkor fedezte fel, amikor meglátogatta özvegyen élő fiát.

A férfi Kossuth utcai lakásának konyhájában feküdt az ágyon, és mellette egy 15 kilogrammos véres kalapács volt, mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az idős asszony értesítette a rendőrséget, majd a helyszínelők átkutatták a házat és az egyik szekrényben megtalálták a 17 éves fiút.

A szakközépiskolás fiú beismerte, hogy a gyilkosságot ő követte el, mert nézeteltérése volt édesapjával, ismertette a részleteket Mihályné Bornemisza Eleonóra százados. A gyanúsítottat a megyei főkapitányságon őrizetbe vették. A HavariaPress információi szerint a fiúnak a délelőtti órákban tanévnyitóra kellett volna mennie.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?