Szilvia
5 °C
16 °C

Anyát és lányát ölte meg a betörő

2002.06.19. 10:36
A rendőrség megtalálta azt a betörőt, aki kalapáccsal, brutális módon ölte meg szomszédjait: két nőt, anyát és lányát. A harminc éves férfi a lakásban lévő értékeket magához vette, és elmenekült. Később a rendőröknek azt mondta, éhes volt, és csak enni akart a szomszédjainál.
Elfogták azt a betörőt, aki brutálisan meggyilkolt két nőt a Komárom megyei Nagyigmándon. A HavariaPress úgy tudja, hogy a férfi több mint húsz kalapácsütéssel ölte meg a 65 éves asszonyt és 35 éves lányát. A 30 éves férfi, aki az áldozat szomszédja volt, kedd reggel tört be az idős asszony házába, megölte az ott tartózkodó két nőt, majd a lakásban található értékeket összeszedte és elmenekült.

Ismerős volt

A tettes ismerősként mozgott a házban és környékén, mivel az áldozatok több alkalommal is kisebb munkákat adtak neki és más módon is támogatták, segítették a férfit és családját. A rendőrséget értesítette az asszony fia, aki reggel akarta meglátogatni édesanyját, azonban észrevette, hogy valaki járt a házban. A tanúk elmondása alapján a rendőrök keresni kezdték a szomszédot, akit végül délután Tatabányán elfogtak.

Enni akart

A tettes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy miután elmenekült a házból, többször vonatra szállt és Győrben, illetve Budapesten eladta a lopott holmikat. Azt állította, csak azért ment be a szomszédokhoz, mert éhes volt és több napja nem evett. Arra a kérdésre, hogy miért ölte meg őket ilyen kegyetlen módon, már csak zavaros válaszokat adott. A férfit a rendőrség őrizetbe vette és eljárást indított ellene.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?