Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lezuhant egy kenyai utasszállító

2007.05.05. 10:45
Lezuhant az a kenyai utasszállító repülőgép, amellyel korábban megszakadt a kapcsolat - közölte szombaton a kenyai polgári repülési hatóság egyik magát megnevezni nem kívánó tisztviselője. A gépen 115 fő tartózkodott.

A Boeing 737-800-as típusú gép eltűnéséről először szombat reggel adtak hírt, akkor a katasztrófa hírét még nem erősítették meg.

A Kenya Airlines internetes honlapján azt írta, hogy a kameruni Doulában lévő irányító központ utoljára nem sokkal a felszállást követően volt kapcsolatban a géppel. A járat helyi idő szerint éjfél után öt perccel indult Doualából és reggel negyed hétre kellett volna megérkeznie a kenyai fővárosba, Nairobiba. A gép eredetileg Elefántcsontpartról indult, majd leszállt Kamerunban, hogy további utasokat vegyen fel.

A járat fedélzetén 115-en voltak, 106 utas és a kilencfős személyzet.