Judit
2 °C
7 °C

Áldozata mellbimbóját is leharapta a szlovák kannibál

2006.09.26. 16:06
Egy szlovák férfi ügyét tárgyalja a birminghami bíróság, aki júliusban a nyugat-angliai Lyonshallban megtámadott egy nyugdíjast. A támadó leharapta áldozata mellbimbóját, ujját és az arcából is kiszakított egy darabot.

Már másodszor állt a birminghami bíróság előtt a szlovák Ján. O., aki idén júliusban a nyugat-angliai Lyonshallban megtámadott egy idős férfit, Doug Morgant és súlyos sérüléseket okozott a 75 éves nyugdíjasnak.

A bíróság a szlovák fiatalembert gyilkossági kísérlet és betörés bűntettének elkövetésével vádolja. A by-pass műtéten átesett idős férfi ujja a támadás során olyan súlyosan megsérült, hogy leszakadt, a támadó pedig a végtagot azonnal lenyelte.

De ennyivel nem érte be, leharapta áldozata mellbimbóját, sőt az arcából is kiharapott egy darabot. Kannibál hajlamait a kiszálló rendőr is megtapasztalta, hiszen Ján. O. őt is megharapta.

A támadó a kora hajnali órákban az ablakon lopódzott be áldozata lakásába, aki megpróbált ellenállni, miközben a szlovák férfi állítólag azt hajtogatta, hogy ő Jehova tanúja.

A megtámadott férfi 72 éves felesége szemtanúja volt a történteknek és sokkot kapott.

Az esetről beszámoló brit lapok a Bárányok hallgatnak cí mű hollywoodi filmmel hozták összefüggésbe a hátborzongató történetet. A The Sun bulvárlap a Kannibál evett az élő nyugdíjasból címmel közölt beszámolót az esetről.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?