Máté, Mirella
12 °C
30 °C

Áldozata mellbimbóját is leharapta a szlovák kannibál

2006.09.26. 16:06
Egy szlovák férfi ügyét tárgyalja a birminghami bíróság, aki júliusban a nyugat-angliai Lyonshallban megtámadott egy nyugdíjast. A támadó leharapta áldozata mellbimbóját, ujját és az arcából is kiszakított egy darabot.

Már másodszor állt a birminghami bíróság előtt a szlovák Ján. O., aki idén júliusban a nyugat-angliai Lyonshallban megtámadott egy idős férfit, Doug Morgant és súlyos sérüléseket okozott a 75 éves nyugdíjasnak.

A bíróság a szlovák fiatalembert gyilkossági kísérlet és betörés bűntettének elkövetésével vádolja. A by-pass műtéten átesett idős férfi ujja a támadás során olyan súlyosan megsérült, hogy leszakadt, a támadó pedig a végtagot azonnal lenyelte.

De ennyivel nem érte be, leharapta áldozata mellbimbóját, sőt az arcából is kiharapott egy darabot. Kannibál hajlamait a kiszálló rendőr is megtapasztalta, hiszen Ján. O. őt is megharapta.

A támadó a kora hajnali órákban az ablakon lopódzott be áldozata lakásába, aki megpróbált ellenállni, miközben a szlovák férfi állítólag azt hajtogatta, hogy ő Jehova tanúja.

A megtámadott férfi 72 éves felesége szemtanúja volt a történteknek és sokkot kapott.

Az esetről beszámoló brit lapok a Bárányok hallgatnak cí mű hollywoodi filmmel hozták összefüggésbe a hátborzongató történetet. A The Sun bulvárlap a Kannibál evett az élő nyugdíjasból címmel közölt beszámolót az esetről.