Timót, Xénia
-4 °C
2 °C

Halálra ítélték a kínai kannibálokat

2004.11.11. 12:24
Négy vádpontban talált bűnösnek egy kannibál párt egy kínai bíróság. Az elítéltek még 2003 nyarán ejtették túszul tizenöt éves áldozatukat, akiért több százezer forintos összegnek megfelelő váltságdíjat követeltek, majd a rendőrségtől való félelmük miatt megettek.
Gyilkosságért, emberrablásért, erőszakért és kannibalizmusért halálra ítélte az északkelet-kínai Liaoning tartomány egyik bírósága azt a férfit és élettársát, akik megöltek és megettek egy tizenöt éves lányt.

Irreális váltságdíj

A vádlott, Na feng-lin és élettársa tavaly június 16-án támadta meg és ejtette túszul a kislányt, aki egy elhagyatott országúton biciklizett. A pár - egyszerű parasztcsaládok számára megfizethetetlenül magas - több mint hatszáznyolcvanezer forintnyi váltságdíjat követelt a lány családjától.

A vádlott - élettársának beleegyezésével - többször megerőszakolta a szerencsétlen foglyot. Mivel a váltságdíjat tíz nap múlva sem kapták meg, ám mind jobban tartottak a hatóságok leleplezésétől, úgy döntöttek, hogy a lányt megölik - ismerte el a bíróságon tett vallomásában Na feng-lin.

Nagyon ízletes

A kislányt leszúrták, húsát feldarabolták, megsütötték és elfogyasztották. A férfi vallomásában kellemes élménynek nevezte az emberhús fogyasztását, amit a maga részéről "nagyon ízletesnek" tartott.

15%

Edith Eva Eger A döntés

3999 Ft
3400 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft