Sándor, Ede
-4 °C
-1 °C

Hármas karambol miatt van dugó az Erzsébet hídnál

2006.03.17. 11:01
Az Erzsébet hídon egy autó hátulról beleütközött az előtte haladóba és áttolta azt a szemközti sávba, ahol frontálisan karambolozott az ott szembejövővel. A baleset miatt nagy a torlódás a környéken.

Komoly fennakadásokra számíthatnak a közlekedők az Erzsébet híd környékén, a hídon három autó ütközött össze, a rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a Budára vezető oldal sávjait.

A balesetről Unger Pál, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtósa tájékoztatta az Indexet, elmondása szerint tizenegy órakor a híd egyik Budára vezető sávja még le volt zárva, egy autót ugyanis még nem szállítottk el a helyszínelés befejezte után.

Áttolta a szemközti sávba

Az Index úgy értesült, hogy a baleset a követési távolság be nem tartása miatt történt, egy autó ugyanis hátulról beleütközött az előtte haladóba és áttolta azt a szemközti sávba, ahol frontálisan karambolozott az ott szembejövővel.

A hármas karambolban ketten súlyosan megsérültek, a mentők már kórházba szállították őket. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset pontos okait. A híd környékén forgalmi dugó alakult ki, akik tehetik kerüljék el az Erzsébet hidat.

Karambol miatt áll a forgalom a Böszörményi úton is

Egy személygépkocsi és egy autóbusz ütközött össze a XII. kerületi Böszörményi úton - jelenti a HavariaPress. Az autóbusz utasai közül senki nem sérült meg, a személyautó fej- és mellkassérülést szenvedett vezetőjét a tűzoltók feszítő-vágó eszközzel emelték ki a roncsok közül. A baleset környékén a forgalom áll.