Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rendőrségi csapatszállító karambolozott Borsodban

2008.09.28. 15:27
Egy Volkswagen és egy rendőrségi furgon karambolozott vasárnap a 26-os számú főúton. A személyautó vezetője életét vesztette, de a feltételezések szerint nem a balesetben lelte halálát, hanem rosszul lett vezetés közben.

Rendőrségi csapatszállító autó és egy Volkswagen személygépkocsi ütközött Borsod megyében, Sajószentpéter és Kazincbarcika között vasárnap kora délután.

A személyautó az ütközés előtt bizonytalanul, cikk-cakkban, beszitálva haladt, a rendőrségi csapaszállító jármű vezetője hogy elkerülje az ütközést, jobbra lehúzódott az út szélére, de a balesetet már nem tudta elkerülni, az autó oldalával ütközött.

A személykocsiban a vezető - egy 47 éves férfi - életét vesztette, a mellette ülő 14 éves lány könnyebb sérülést szenvedett. Szintén könnyebben sérült meg a rendőrségi autó sofőrje, ő egyedül volt a járműben.

Vélhetően a személyautót vezető férfi rosszul lett a volán mögött, és nem az ütközés miatt veszette életét - legalábbis erre következtet a rendőrség abból, hogy "cikk-cakkban" haladt az autó. A kislány jelenleg nincs kihallgatható állapotban, így egyelőre nem lehet megerősíteni ezt a feltételezést.

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az esetet. A helyszínelés idejére lezárták a 26-os számú főútat Kazincbarcika és Sajószentpéter között.