Bernadett
-2 °C
4 °C

Berúgott, aztán háromszor karambolozott

2006.05.18. 11:18
Háromszor egymás után karambolozott egy részeg sofőr Szombathelyen. A férfi először egy autóval ütközött, aztán egy ház falának csapódott, végül nekiment egy villanyoszlopnak.

Háromszor karambolozott egymás után egy részeg szombathelyi sofőr - jelentette a Havaria Press. Az ittas férfi először a megyeszékhely Maros és Szófia utcájának kereszteződésében egy másik autósnak hajtott neki.

A sofőrök kiszálltak, s egyikük - látván, hogy a másik részeg - jobbnak látta, ha rendőrt hív. A kapatos vezető azonban nem várta meg a járőröket, visszakászálódott autójába és tovább állt.

Nem jutott messzire. A Kalló utcában egy ház falának csapódott kocsijával, arról lepattanva pedig egy tűzcsapnak ütközött.

Ott sem időzött sokáig, tovább hajtott, de kétségtelen, hogy ez nem az ő napja volt: a Bajnok utcában egyenesen belehajtott egy villanyoszlopba, majd arról visszacsapódva egy vizesárokban feneklett meg.

A szombathelyi rendőrök ott találtak rá az autójában pihegő ámokfutóra. A férfi ellen a rendőrség büntetőeljárást kezdeményezett.