Olivér
4 °C
8 °C

Kilencen haltak meg az utakon

2006.09.09. 11:24
Hét balesetben kilencen vesztették életüket az elmúlt 24 órában országszerte. Egy autót lassító sziget dobott meg, ketten az árokba hajtottak, volt, aki világítás nélkül biciklizett, s két esetben a sofőrök valószínűleg ittak.

Pénteken öt balesetben heten haltak meg. Szeged mellett két ember halt meg, amikor autójuk egy kanyarban kisodródott. A sofőr a kormányt visszarántotta és egy fának ütközött.

Hajú-Bihar megyében, Ohat térségében két férfi vesztette életét, amikor teherautójukkal frontálisan ütköztek.

Nem volt kivilágítva a biciklije annak az 50 éves férfinek, akit Szolnok megyében, Kunhegyes mellett ütöttek el péntek este. A férfi a helyszínen meghalt.

A Somogy megyei Bolhón egy 55 éves férfi az árokba hajtott pénteken este. A sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett, ám egyik utasa nem élte túl a balesetet. További három utas súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset oka feltehetően az volt, hogy a sofőr ivott.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében pénteken valamivel éjfél előtt egy 32 éves nő személygépkocsijával egy villanyoszlopnak ütközött. Kórházba szállították, de ott már nem tudták megmenteni az életét.

Szombaton hajnalban Dabasnál egy 64 éves férfi vesztette életét, miután járművét megdobta egy lassító sziget. Az autó többször megfordult a tengelye körül, végül a vonatsínekre esett.

Egy 28 éves eleki férfi két fiatal lánnyal autózott Gyula felé, amikor az eleki úton egy kanyarban kisodródott, majd keresztbefordult az úton, végül az út bal oldalán egy kútgyűrűnek csapódott. Az autót vezető férfi könnyű, két nőutasa súlyos sérüléseket szenvedett, akik közül az egyik, aki 16 éves volt, a kórházban meghalt. Az autó vezetőjénél az alkoholszonda ittasságot jelzett.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?