Jenő
-2 °C
6 °C

Karóval verte agyon a krumplitolvaj a gazdát

2006.07.19. 13:37
Pár óra alatt elfogta a rendőrség azt a kisvárdai fiatalembert, aki a gyanú szerint agyonvert egy idős anarcsi férfit.

Elfogták azt a 21 éves kisvárdai fiatalembert, aki - a gyanú szerint - kedden karóval agyonvert egy 69 éves férfit anarcsi gyümölcsöskertjében.

Az emberölés gyanúja miatt őrizetbe vett gyanúsított egy 12 éves gyerek társaságában burgonyát készült lopni az idős ember kertjében, áll a rendőrség közleményében. A gazda azonban megjelent a kertben, és megzavarta a tolvajokat.

Az idős ember felszólította a behatolókat, hogy távozzanak a kertjéből, erre az idősebbik tolvaj szembe fordult vele, karót ragadott, és verni kezdte a gazdát, többször fejbe is ütötte áldozatát. A tolvajok végül nem vittek el semmit a kertből, tájékoztatta az Indexet Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtósa.

A brutálisan megvert majd magára hagyott férfit kora délután találták meg hozzátartozói, akik keresni kezdték, miután nem tért vissza a kertből. Az idős ember azonban ekkorra belehalt sérüléseibe.

A forró nyomon elinduló megyei rendőrök néhány óra alatt elfogták a fiatalembert, aki nem volt ismeretlen a nyomozók előtt: ellene nyolc rendbeli lopás miatt folyik eljárás a Kisvárdai Rendőrkapitányságon. A férfi kihallgatása során beismerte a gyilkosság elkövetését.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?