Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Fegyveres rablás a belvárosi kaszinóban

2004.01.20. 09:21
Fegyverrel rabolta ki Kecskemét egyik belvárosi kaszinóját az az ismeretlen férfi, aki után a rendőrség emiatt indított nyomozást - tudta meg a HavariaPress.
Az eset kedden hajnalban, fél öt körül történt a megyeszékhely belvárosának közepén, néhány száz méterre a megyei rendőr-főkapitányság épületétől.

A kaszinó három alkalmazottja éppen záráshoz készült, amikor egy pisztolyos, s arcát feltehetőleg sállal eltakaró férfi lépett a helyiségbe. A támadó a három fiatal nőnek szegezte a fegyerét, és a bevételt követelte.

A pult mögött tartózkodó két alkalmazott megpróbált félreugrani a támadó elől, harmadik társukat azonban a férfi elkapta, és arcához szorította a pisztolyát.

Ennek hatására a pultosok átadták a kassza tartalmát a férfinak, aki a rablás végeztével gyalogszerrel menekült el a helyszínről. Az elrabolt pénz nagysága, sőt pillanatnyilag még a nagyságrendje sem ismert.

Az eddigi adatokból azonban bizonyosnak látszik, hogy az összeg százezer fölötti, sőt akár a milliót is meghaladhatja. A rendőrség nyomozást indított a rabló mielőbbi kézrekerítése érdekében.