Ágnes
-1 °C
2 °C

Élő adásban hibázott a késdobáló

2003.04.11. 11:33
Egymilliónál is több angol tévénézőt sokkolt egy késdobáló: fejen találta asszisztensnőjét élő adásban. A lány csak könnyebb sérülés szenvedett és a televízió szóvivője szerint a körülményekhez képest jól van.
A Nagy-Britanniában igen népszerű This Morning című televíziós műsor közben történt a "malőr". Az egyik angol cirkuszban fellépő késdobáló, egy 23 éves artista a tévé-show-ban akarta megismételni korábbi mutatványát, amikor a cirkuszi előadás közben két perc alatt 120 kést tudott célba juttatni a nő mögötti deszkafalba.

Szentséges ég!

Az élő adás közben azonban a lány - aki egyben a barátnője is - hirtelen a fejéhez kapott, a műsor moderátora pedig rémülten felkiáltott: "Szentséges ég, hiszen ez vér! Vigyétek ki gyorsan!"

A hölgy egyébként "edzettnek" mondható: a késdobáló nem először dobott "mellé", korábban már két ízben eltalálta asszisztensét. A lány nem akarja megvárni a "ráadást", a mostani, harmadik találat után kizárólag önálló számával, egy hulahoppkarikás mutatvánnyal szándékozik fellépni, jelentette a Reuters.