Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Villogtak a kések a jászapáti bálon

2008.09.07. 09:56
Négy ember szúrt sérülést szenvedett Jászapátin, ahol egy összeszólalkozás után egy nagyobb társaságban tömegverekedés tört ki.

A rendőrség fokozottan ügyel a közrendre, hogy elejét vegye az újabb összetűzésnek, közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnap.

Szabó Zita rendőr főhadnagy tájékoztatása szerint a jászsági kisváros művelődési háza előtt - ahol egy bált tartottak - szombaton éjjel feltehetően két család tagjai verekedtek össze. Ennek során szúróeszközök is előkerültek, ezekkel négy embert megszúrtak, akiket kórházba szállítottak.

A hasba és hátba szúrtak között van életveszélyes sérült is. Többen könnyebb sérülést szenvedtek. A tömegverekedésnek a nagy erőkkel kivonuló rendőrök vetettek véget, a résztvevők közül több személyt előállítottak kihallgatásra.

Vasárnap egész nap fokozott rendőri jelenlét lesz Jászapátin, hogy megakadályozzák az újabb tettlegességet.