Valér
4 °C
8 °C

Kisfiát megölte, feleségét megkéselte egy férfi Mosonmagyaróváron

2004.11.25. 15:47
A feltételezések szerint eladósodástól való félelmében ölte meg kisfiát, és késelte majdnem halálra feleségét egy harmincéves mosonmagyaróvári férfi csütörtökön.
Több késszúrással megölte hétéves kisfiát és megkéselte 27 éves feleségét egy harmincéves férfi csütörtökön Mosonmagyaróváron. Az asszonyt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A vérengzés után a családfő öngyilkossági szándékkal a Lajta folyóba ugrott; miután partra úszott, kórházba szállították - közölte Kocsis Tünde alezredes, a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A férfi a kórházban az őt felkereső rendőröknek elmondta, hogy ő késelte meg családtagjait. Az asszony súlyos sérüléseket szenvedett, a férje az egész testét összeszurkálta.

Mint kiderült a férfi viselkedése az utóbbi időben megváltozott, és ezt észlelte a környezete is az elmúlt héten; orvosát is felkereste, aki nyugtatókat írt fel neki. A rendőrségi sajtóreferens tudomása szerint a családfőt "anyagi gondok emésztették, mivel megoldást kellett találnia otthonuk fűtésére". "Lehetséges, hogy az eladósodástól való félelme vezetett a tragédiához" - mondta Kocsis Tünde, rendőr-alezredes.