Géza
-12 °C
-4 °C

Gyilkolt, majd öngyilkos lett egy férfi Gyulán

2005.01.04. 17:05
Egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen kapcsolatban állt egymással az a nő és az a férfi, akiket kedden találtak holtan Gyulán. Az eddigi adatok szerint valamin összeszólalkoztak, a férfi halálra késelte a nőt, majd öngyilkos lett.

Meggyilkolt egy fiatal nőt, majd önmagával is végzett egy férfi Gyulán. A Békés megyei városból kedden délután jelentették be a rendőrségre, hogy holtan találtak egy helybéli nőt, annak Attila utcai családi házában.

Az eddigi adatok szerint a 28 éves áldozatot egy sarkadi férfi késelte halálra, aki az esetet követően önmagát is mellkason szúrta, és életét vesztette, áll a rendőrségi közleményben. Az, hogy volt-e a férfinél búcsúlevél, illetve, hogy milyen kapcsolat volt az elkövető és a fiatal áldozat között, egyelőre nem tudni, mondta el az Indexnek Szombati Andrea, a Békés Megyei rendőr-főkapitányság sajtósa. Az esetet feltehetőleg szóváltás is megelőzte, írja az MTI.

A rendőrség szakértők bevonásával folytatja a tragédia vizsgálatát, egyelőre csak annyit tudni, hogy a férfi több helyen is megszúrta a nőt, aki még a helyszínen életét vesztette.