Judit
2 °C
7 °C

Berántotta a keverőgép a laboránst

2002.09.19. 15:38
Szörnyethalt egy laboráns csütörtökön, amikor mintavétel közben berántotta őt egy nagyméretű ipari keverő, mely egyébként ki volt kapcsolva és ismeretlen okból lépett működésbe. Az ügyet a hatóságok vizsgálják.
Mintavétel közben berántott egy nagyméretű ipari keverőgép egy laboránst csütörtökön Jánossomorján, a szerencsétlenül járt nő azonnal meghalt. Kiss Imréné, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékese az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a baleset egy építőipari szárazanyagokat előállító társaságnál történt.

A nő az anyagok komponenseinek összekeverésére szolgáló nagyméretű - négy méter hosszú, két méteres átmérőjű - keverőgépből akart mintát venni. Miközben dolgozott, a gép eddig ismeretlen okból elindult és óriási erővel berántotta a laboránst. A rendőrség a munkabiztonsági felügyelőség bevonásával folytatja az ügy vizsgálatát.

Néhány nappal ezelőtt Debrecen belvárosában egy daru borult fel négy embert megsebesítve, két nappal később az üllői vasútállomáson lelte halálát két munkás, velük áramütés végzett, halálukat az idézte elő, hogy egy daru leszakította a magasfeszültségű vezetéket.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?