Árpád
-2 °C
4 °C

Kisiklott egy vonat a Nyugatiban

2002.11.13. 10:23
Álló szerelvénynek ütközött a Nyugati pályaudvaron egy villanymozdony, személyi sérülés nem történt. A szakemberek szerint délig 20-30 perces késésekre kell számítani.
A Nyugati pályaudvaron szerdán reggel egy villanymozdony egy álló szerelvénynek ütközött, aminek következtében egy vasúti kocsi kisiklott, s elzárta a pályát a 8. és a 20. vágány között; személyi sérülés nem történt - tájékoztatta az MTI-t szerdán a MÁV Rt. Közkapcsolati Igazgatósága. A rendőrség és a MÁV Rt. szakemberei közösen vizsgálják a baleset körülményeit. A helyszínelés befejezéséig a Nyugati pályaudvaron a vonatok 20-30 perces késéssel indulnak, illetve a torlódás miatt késve tudnak beállni a vágányokra. A szakemberek szerint feltehetőleg szerdán a déli órákra helyreáll a forgalom.

Fél hét körül a Celldömölkről Tapolcára közlekedő motorvonat egyik kocsija ugrott le műszaki hiba miatt a sínről Jánosháza közelében, a műszaki mentés idejére Jánosháza és Ukk között autóbuszok szállítják az utasokat, a Nyugatiból indulók 20-30 perc késésre számítsanak - értesült a HavariaPress. A MÁV szakemberei szerint dél körül mindkét helyszínen helyreállhat a közlekedés rendje.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?