Máté, Mirella
14 °C
30 °C

Kisiklott egy vonat a Nyugatiban

2002.11.13. 10:23
Álló szerelvénynek ütközött a Nyugati pályaudvaron egy villanymozdony, személyi sérülés nem történt. A szakemberek szerint délig 20-30 perces késésekre kell számítani.
A Nyugati pályaudvaron szerdán reggel egy villanymozdony egy álló szerelvénynek ütközött, aminek következtében egy vasúti kocsi kisiklott, s elzárta a pályát a 8. és a 20. vágány között; személyi sérülés nem történt - tájékoztatta az MTI-t szerdán a MÁV Rt. Közkapcsolati Igazgatósága. A rendőrség és a MÁV Rt. szakemberei közösen vizsgálják a baleset körülményeit. A helyszínelés befejezéséig a Nyugati pályaudvaron a vonatok 20-30 perces késéssel indulnak, illetve a torlódás miatt késve tudnak beállni a vágányokra. A szakemberek szerint feltehetőleg szerdán a déli órákra helyreáll a forgalom.

Fél hét körül a Celldömölkről Tapolcára közlekedő motorvonat egyik kocsija ugrott le műszaki hiba miatt a sínről Jánosháza közelében, a műszaki mentés idejére Jánosháza és Ukk között autóbuszok szállítják az utasokat, a Nyugatiból indulók 20-30 perc késésre számítsanak - értesült a HavariaPress. A MÁV szakemberei szerint dél körül mindkét helyszínen helyreállhat a közlekedés rendje.