Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogták a kiskőrösi lány gyilkosát

2006.09.29. 07:33
Forrónyomon elfogták egy 15 éves kiskőrösi lány gyilkosát. A 21 éves gyanúsított beismerte tettét: megfojtotta és elásta áldozatát.

A rendőrök elfogták a fiatalembert, aki a gyanú szerint megölte azt a tizenöt éves lányt, akinek holtteste csütörtökön került elő Kiskőrösön.

A tizenöt éves lány szerdán este tűnt el a Bács-Kiskun megyei település mellett található egyik tanyáról. A lány eltűnését a munkájából, esti műszakból hazatérő édesanyja észlelte. Az eltűnt lányt még aznap éjjel elkezdték keresni a rendőrök, mígnem csütörtökön késő este egy nyomkereső kutya egy szőlőültetvényen jelezte a nyomok megszűntét. A nyomozók a kutya által megjelölt helyen - a kislány lakásától nem messze - ásni kezdtek és a holttest hamarosan elő is került a föld alól. A lányt valószínűleg megfojtották.

A rendőrök még az éjszaka elfogták azt a huszonegy éves bugacpusztaházi férfit, akit a gyilkossággal gyanúsítanak. A fiatalember beismerte tettét. A gyilkosság okát a további kihallgatások fogják tisztázni.