Fábián, Sebestyén
-2 °C
4 °C

Saját kislányát erőszakolta meg

2005.03.15. 18:55
A síró kislányt anyja vasárnap vitte kórházba, az orvosoknak tűnt fel, hogy nemi erőszakra utaló sérülései vannak. A kórház feljelentése nyomán a rendőrség hiába kereste az apát, aki elmenekült.
Vasárnap, törökbálinti otthonukban erőszakolta meg a rendőrség gyanúja szerint saját két és fél éves kislányát egy 39 éves férfi. A síró kislányt később édesanyja vitta kórházba, és panaszai alapján az orvosoknak tűnt fel, hogy nemi erőszakra utaló sérülései vannak - mondta el az Indexnek Gémesi Beáta, a Budaörsi Rendőrkapitányság sajtóreferense.

A szóvivő tájékoztatása szerint a kórház tett feljelentést a rendőrségen, és a részletezni nem kívánt első adatok arra utaltak, hogy az apa lehet az elkövető. A járőrök azonban hiába keresték otthonában F. Lászlót, mire kiértek, a férfi eltűnt otthonról. A rendőrség országos körözést adott ki ellene. Gémesi Beáta elmondta: nem tud arról, hogy a férfi korábban büntetve lett volna, illetve egyelőre arra vonatkozóan sincsen adat, bántotta-e valamilyen módon korábban a kislányt.

A kislány sérülései nyolc napon túl gyógyulnak, azt még nem tudni, szenvedett-e maradandó károsodást. A gyermek egyelőre kórházi ellátásra szorul.