Mátyás
-6 °C
1 °C

Nem találják a 11 éves kislány megerőszakolóját

2007.06.22. 12:35
Még mindig nincs gyanúsított a négy héttel ezelőtt megerőszakolt 11 éves kőröshegyi kislány ügyében, bár a fantomképen szereplő férfit többen is felismerni vélték.

Az eddig ellenőrzött bejelentések tévesnek bizonyultak, de a rendőrök még nem dolgozták fel az összes információt. A 11 éves kislányt Kőröshegyen, útbaigazítást kérve csalta autójába a férfi, majd rövid autózás után a Somogy megyei Pusztaszemes közelében megerőszakolta.

A siófoki rendőrségre számos bejelentés érkezett, a Kőröshegy melletti nemi erőszak elkövetőjéről, ezeket a nyomozók most egyenként vizsgálják. A bűncselekményről a siófoki kórház ügyeletese értesítette a rendőröket, akik továbbra is egy vékony testalkatú, őszes hajú férfit keresnek.

A férfi négy hete helyi halastavak után érdeklődött, s arra kérte a kislányt, hogy üljön be a kocsijába és mutassa az utat. A gyanútlan kislány öt és hét óra között szállt be az autóba. A férfi hosszabb ideig autózott a kislánnyal, majd a Pusztaszemes és Kapolypuszta közötti mezőgazdasági területen, egy földes úton állt meg autójával.

A férfi itt közösült a kislánnyal, majd megfenyegette, hogy a történteket nem mesélheti el senkinek. A Havariapress szerint az édesanya este a hazatérő lánya szokatlan szótlanságára figyelt fel. Amikor a lány beszámolt a történtekről, orvoshoz vitte. Az elsődleges orvosi vizsgálat megállapította: az erőszak valóban megtörtént.