Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ágnes
-6 °C
2 °C

Elfogták a kistokaji kettős rablógyilkosság gyanúsítottját

2006.04.20. 10:30
Egy helybéli férfi ölte meg azt a kistokaji házaspárt, akiknek holttestét házuk udvarán, az emésztő-vízelvezető gödörben találták meg szerdán. A rendőrség fél napon belül elfogta a feltételezett tettest, a férfi beismerő vallomást tett.

Kedden koradélután találtak rá annak a nyugdíjas párnak a holttestére, akik rablógyilkosság áldozatai lettek Kistokajon. A hatvankét éves asszony és hatvannégy éves élettársa holttestétre úgy találtak rá, hogy a nő Szombathelyen élő rokona értesítette a rendőröket, hogy tőle hazament az idős pár, de már napok óta nem tudja őket utolérni.

A miskolci rendőrök kimentek a helyszínre, ám ők sem találták otthon a nyugdíjasokat. Kedden tértek vissza újból a rendőrök, a Karif-Spider speciális mentőcsoporttal, akik végül délután egy órakor, a Béke utcai ház udvarán, az emésztő-vízelvezető gödörben találták meg holtan az idős párt.

A lakás úgy néz ki, mintha átkutatták volna - mondta szerdán a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az Indexnek.

A nyomozók végül csütörtökön reggel elfogták a feltételezett elkövetőt, mondta el az Indexnek csütörtökön Egyedné Novodomszki Éva, a megyei rendőrség szóvivője. Az őrizetbe vett 30 éves kistokaji férfi beismerte a kettős gyilkosságot, lakásában az elrabolt holmikat a rendőrök megtalálták.

A megyei rendőrség egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki annak, aki érdemi információval segíti a nyomozást, ezt a sikeres elfogás után visszavonták.

  • Vennék
  • Bankszámla