Sámuel, Hajna
18 °C
32 °C

42 kokainos zacskót nyelt le egy francia lány

Túladagolásban meghalt az a 15 éves francia lány, akinek a gyomrában 42 kokainos zacskót találtak egy Orléans-i lakásban. Az egyik csomag kilyukadhatott a drogcsempésznek használt lány gyomrában.

Holtan találtak egy 15 éves lányt a Franciaország középső részén található Orléans-ban, miután az általa lenyelt 42 darab kokainnal teli zacskó egyike kidurrant, közölték helyi illetékesek pénteken.

A francia rendőrség úgy tudja, hogy drogcsempészként használták a túladagolás következtében elhunyt lányt, akinek holttestét egy Orléans-i lakásban találták meg. Az elsődleges vizsgálatok kimutatták, hogy a tinédzser szervezetében összesen 500 gramm kokain volt.

A hatóságok korábban letartóztattak és kihallgattak két férfit Orléans-ban, akiknek az otthonában több gramm kokaint, pénzt és gyanús kulcsokat találtak, írja a TF1. A két férfi vezette el a rendőröket abba a lakásba, ahol a lány holttestét megtalálták. Egyikük bevallotta, hogy egy nappal korábban ő vette fel a lányt a Roissy repülőtéren. A férfiak szerepét még vizsgálja a rendőrség.