Aliz
6 °C
14 °C

42 kokainos zacskót nyelt le egy francia lány

Túladagolásban meghalt az a 15 éves francia lány, akinek a gyomrában 42 kokainos zacskót találtak egy Orléans-i lakásban. Az egyik csomag kilyukadhatott a drogcsempésznek használt lány gyomrában.

Holtan találtak egy 15 éves lányt a Franciaország középső részén található Orléans-ban, miután az általa lenyelt 42 darab kokainnal teli zacskó egyike kidurrant, közölték helyi illetékesek pénteken.

A francia rendőrség úgy tudja, hogy drogcsempészként használták a túladagolás következtében elhunyt lányt, akinek holttestét egy Orléans-i lakásban találták meg. Az elsődleges vizsgálatok kimutatták, hogy a tinédzser szervezetében összesen 500 gramm kokain volt.

A hatóságok korábban letartóztattak és kihallgattak két férfit Orléans-ban, akiknek az otthonában több gramm kokaint, pénzt és gyanús kulcsokat találtak, írja a TF1. A két férfi vezette el a rendőröket abba a lakásba, ahol a lány holttestét megtalálták. Egyikük bevallotta, hogy egy nappal korábban ő vette fel a lányt a Roissy repülőtéren. A férfiak szerepét még vizsgálja a rendőrség.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?