Oszkár
20 °C
29 °C

Két napot töltött autója alatt egy 91 éves nő

2008.07.06. 13:13
Saját autója alá szorult egy 91 éves nő az Egyesült Államokban, miközben a kulcsát kereste. A postás azt vette észre, hogy még a ládában vannak az előző napi levelek, és keresni kezdte az asszonyt. A nőt intenzív osztályon ápolták, a kulcsot az autó ajtajában találták meg.

Egy 91 éves nő két napot töltött saját autója alá szorulva az Egyesült Államokban, közölte a CNN vasárnap. A nő a kulcsait kereste a jármű alatt, amikor a feje beszorult a tengely alá.

Az idős asszonyt még kedden találták meg autója alatt, Milwaukee városban. Péntekig intenzív osztályon ápolták, mondta a nő unokahúga, Nancy DiMarco. A kórház nem adott felvilágosítást az állapotáról.

Az egyedül élő Betty Borowski még múlt héten vasárnap szorult be az autója alá, miközben a kulcsait kereste. Az asszony eltűnését a postás vette észre kedden, amikor a postaládában találta az előző napi leveleket. A kézbesítő becsöngetett a házba, és megkérdezett egy szomszédot is, hogy nem látta-e az idős nőt. Ezután riasztotta a rendőrséget.

A 91 éves nőt végül a tűzoltóknak kellett kiszabadítani az autó alól. Az asszony kiszáradt és zavart volt. Lehetséges, hogy egy kisebb szívrohama is volt az autó alatt töltött két nap alatt, de úgy tűnik, javul az állapota, mondta az unokahúga. Az asszony kulcsát egyébként az autó ajtajában találták.