Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kényszerleszállt Ferihegyen egy Malév-gép

2007.10.05. 13:54
Nem sokkal indulása után visszafordult a Malév Budapest-New York járata, mert a pilóta az egyik hajtóműnél hibát észlelt. A repülőgép sikeresen hajtott végre kényszerleszállást Ferihegyen, a fedélzeten utazó 123 utas délután indulhat el New York-ba.

Negyedórás repülés után visszafordult a Malév Budapest-New York járata pénteken a déli órákban - mondta Németh Krisztina, a légitársaság sajtóosztályának vezetője az MTI-nek. A kényszerleszállás rendben ment, senki nem sérült meg. A gépen 123 utas és 9 fős személyzet tartózkodott - mondta a sajtóosztály vezetője.

A Boeing 767-es kapitánya azt követően döntött a visszafordulás mellett, hogy a műszerek hibát jeleztek az egyik hajtóműnél, füstöt vagy tüzet nem észleltek - tette hozzá.

Az utasok egy másik Malév-géppel a kora délutáni órákban indulhatnak újra el Ferihegyről. A várakozó utasok kártérítést nem, ételt és italt viszont kapnak - közölte Németh Krisztina. A Boeing 767-es széles törzsű gépet hosszabb távokra használja a légitársaság. A nyári menetrend szerint a Malév minden nap repül az amerikai városba.