Árpád
-2 °C
4 °C

Rendzavarással vádolják a kommandóst játszó fiatalokat

2007.05.09. 15:26
Két kamasz kergetőzött egy békéscsabai háztetőn kedden. Egyiküknél egy műanyag géppisztoly is volt, ami riadalmat keltett a járókelőkben. A rendőrség lefoglalta a játékot, a fiúk ellen meg eljárást indított.

Rendzavarás miatt indított eljárást egy 16 és egy 18 éves fiú ellen a békéscsabai rendőrkapitányság. A fiatalok egy épület tetején játszottak kommandósüldözést.

Fejükre fekete csuklyát húztak, és egyikük kergette a másikat. A fiatalokra kedden délután a járókelők figyeltek fel, és azért értesítették a rendőrséget, mert az egyik fiatal kezében egy "hosszú tárgyat láttak".

Az egyiknél egy műanyag M-16-os géppisztoly utánzata volt, amely valóban riadalmat kelthetett a járókelőkben, ráadásul az akkumulátorral működő játék, sorozatlövésnél még hangot is ad, vagyis messziről nézve a géppisztoly eredetinek látszik. A békéscsabai rendőrség a fegyverutánzatot, és a bele való műanyag töltényeket lefoglalta.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?