Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Nem mosott lábat, élve elégették

2008.03.13. 14:22
Halálra égette férjét egy asszony Kínában, amiért a férfi lábmosás nélkül feküdt le aludni. Mindketten részegek voltak, mivel a házaspár a gyilkosság előtt durván összevitatkozott, majd alkohollal próbálta enyhíteni a feszültséget.

Egy asszony halálra égette férjét Kínában, amiért a férfi lábmosás nélkül feküdt le aludni, írja a Reuters. A friss házasok rengeteget veszekedtek, a végzetes estén is egy vita vezetett a gyilkossághoz.

A Csinhua kínai állami hírügynökség jelentése szerint Vang és felesége Lo február 2-án házasodott össze. Már a nászútjuk alatt is állandóan veszekedtek, és március 4-én durván összevitatkoztak. A Kína középső részén élő házaspár alkohollal próbálta oldani a feszültséget, így aztán mindketten lerészegedtek.

A hírügynökség jelentése alapján Lót este tíz óra körül rendkívül felidegesítette, hogy Vang lábmosás nélkül mászott be az ágyba. A részeg asszony dühében meggyújtotta alvó férje alatt az ágyneműt. Mikor a szinte holtrészeg Vang felébredt dulakodni kezdtek, majd a férfi összeesett, Lo pedig férjét hátrahagyva kimenekült a nappaliba. A rendőrség őrizetbe vette a férje meggyilkolásával vádolt asszonyt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?