Huba
19 °C
33 °C

Nem mosott lábat, élve elégették

2008.03.13. 14:22
Halálra égette férjét egy asszony Kínában, amiért a férfi lábmosás nélkül feküdt le aludni. Mindketten részegek voltak, mivel a házaspár a gyilkosság előtt durván összevitatkozott, majd alkohollal próbálta enyhíteni a feszültséget.

Egy asszony halálra égette férjét Kínában, amiért a férfi lábmosás nélkül feküdt le aludni, írja a Reuters. A friss házasok rengeteget veszekedtek, a végzetes estén is egy vita vezetett a gyilkossághoz.

A Csinhua kínai állami hírügynökség jelentése szerint Vang és felesége Lo február 2-án házasodott össze. Már a nászútjuk alatt is állandóan veszekedtek, és március 4-én durván összevitatkoztak. A Kína középső részén élő házaspár alkohollal próbálta oldani a feszültséget, így aztán mindketten lerészegedtek.

A hírügynökség jelentése alapján Lót este tíz óra körül rendkívül felidegesítette, hogy Vang lábmosás nélkül mászott be az ágyba. A részeg asszony dühében meggyújtotta alvó férje alatt az ágyneműt. Mikor a szinte holtrészeg Vang felébredt dulakodni kezdtek, majd a férfi összeesett, Lo pedig férjét hátrahagyva kimenekült a nappaliba. A rendőrség őrizetbe vette a férje meggyilkolásával vádolt asszonyt.