Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kunyhóban égett egy egyéves kisfiú

2008.03.03. 20:07
Lángok csaptak fel egy szlovákiai falu egyik kunyhójában, miközben egy anya otthon hagyva két gyerekét bevásárolni ment. A kétéves gyerek súlyos égési sérüléseket szenvedett, az egyéves gyerek megfulladt a sűrű füstben.

Kályhától meggyulladt kunyhóban égett benn egy egyéves kisfiú hétfőn Szlovákiában. A tragédia Közép-Szlovákia déli részén történt, a Losonc várostól északra fekvő Divény faluban. Egy 23 éves nő bevásárolni ment, miközben őrizetlenül hagyta egy- és kétéves fiait.

A tűzszerzések szerint a lángok a fa- és széntüzelésű kályhától lobbantak fel. A nagyobbik fiú égési sérüléseket szenvedett, öccse azonban megfulladt a sűrű füstben, és teste teljesen megégett.

A rendőrség egyelőre nem zárja ki az idegenkezűséget sem, mondta Petra Babulicová, a Besztercebányai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az életben maradt nagyobb fiút a losonci kórház intenzív osztályán ápolják.

A családnak tavaly december 24-én már megfulladt egy 3 hónapos gyermeke, emiatt is eljárás folyik a szülők ellen.