Timót, Xénia
-4 °C
3 °C

Cserbenhagyásos gázolás áldozata lett egy MSZP-képviselő

2006.09.22. 13:07
A kőbányai önkormányzat szocialista képviselőjét, Wygocki Rikárdot gázolta halálra egy autó saját irodája előtt a X. kerületben.

Pénteken délelőtt cserbenhagyásos gázolás áldozata lett az MSZP egyik X. kerületi képviselőjelöltje, közölte a Független Hírügynökség. Wygocki Rikárdot saját irodája előtt, az autója mellett ütötte el egy nagy sebességgel arra haladó autó. A sofőr elmenekült a helyszínről, a rendőrség nagy erőkkel keresi .A képviselő a X. kerület 7-es számú választókörzetében indult volna újraválasztásáért, és a helyi lengyel kisebbségi egyik vezetője is volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán egyelőre annyit mondtak, hogy valóban történt egy halálos baleset a Vaspálya utcában, de hogy a politikus lenne az áldozat, azt nem tudták megerősíteni.

Wygocki Rikárd nemcsak helyi politikus volt, de a Bp. Kőbányai Spartacus női kézilabdacsapatának szakosztályelnöke, a klub elnökségi tagja is. Amint azt Pazár Sándor klubelnök az MTI-vel közölte, a női kézisek péntek esti, Vasas-Invitel elleni meccse elmarad a tragédia miatt. A találkozót október 24-én pótolják.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!