Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Cserbenhagyásos gázolás áldozata lett egy MSZP-képviselő

2006.09.22. 13:07
A kőbányai önkormányzat szocialista képviselőjét, Wygocki Rikárdot gázolta halálra egy autó saját irodája előtt a X. kerületben.

Pénteken délelőtt cserbenhagyásos gázolás áldozata lett az MSZP egyik X. kerületi képviselőjelöltje, közölte a Független Hírügynökség. Wygocki Rikárdot saját irodája előtt, az autója mellett ütötte el egy nagy sebességgel arra haladó autó. A sofőr elmenekült a helyszínről, a rendőrség nagy erőkkel keresi .A képviselő a X. kerület 7-es számú választókörzetében indult volna újraválasztásáért, és a helyi lengyel kisebbségi egyik vezetője is volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán egyelőre annyit mondtak, hogy valóban történt egy halálos baleset a Vaspálya utcában, de hogy a politikus lenne az áldozat, azt nem tudták megerősíteni.

Wygocki Rikárd nemcsak helyi politikus volt, de a Bp. Kőbányai Spartacus női kézilabdacsapatának szakosztályelnöke, a klub elnökségi tagja is. Amint azt Pazár Sándor klubelnök az MTI-vel közölte, a női kézisek péntek esti, Vasas-Invitel elleni meccse elmarad a tragédia miatt. A találkozót október 24-én pótolják.