Piroska
-1 °C
5 °C

Kokainnal kínálta ötéves fiát

2003.03.09. 22:00
Öt és fél éves börtönbüntetésre ítéltek egy milánói férfit, amiért kokain adott ötéves kisfiának. A férfit korábbi felesége, a gyermek édesanyja jelentette fel, amikor az ötéves kisfiú édesapjától hazatérve különösen ideges volt és nem akart enni.
Öt és fél éves börtönbüntetésre ítélték azt a milánói apát, aki ötéves kisfiának kokaint adott, hogy jobb teljesítményre legyen képes a számítógépes játékokon - számol be egy különös esetről a horvát Hina hírügynökség.

A negyvenhárom éves apa azzal magyarázta tettét, hogy fiának a minél jobb eredmények elérése érdekében "szüksége volt a fehér porra", amikor együtt töltötték idejüket a számítógép előtt. Marco Ghezzi milánói bíró különösen éles szavakkal ítélte el a tettet. Az apa a bíróság előtt elmondta, hogy a kokaint ezekkel a szavakkal adta oda fiának: "Ez a kis liszt erőt ad ahhoz, hogy Te legyél a legjobb a számítógépes játékokban."

A férfit korábbi felesége, a gyermek édesanyja jelentette fel, amikor az ötéves kisfiú édesapjától hazatérve különösen ideges volt és nem akart enni.