Aliz
6 °C
14 °C

Költözik az Index

2002.04.26. 15:29
Kartondobozba toljuk a felhalmozódott napilapokat. Üdítős flakonokat, elaggott meghívókat, góliátelemeket ejtünk kék műanyagzsákokba. Innen Tankcsapda szól, onnan hip-hop; szólnak, hogy inkább csak az egyik. Lekerünek az órák: Budapest, London, Los Angeles, Tokió, Kabul. Ismeretlen ember pulóvere. Ezzel mi legyen? Por száll, szomorúan riszálnak a növények. Kihúzunk minden kábelt (majdnem). Ezek történnek: költözünk (az Index) innen el.

Nem terhelném Önöket irodaódával (amúgy is minek, továbbá inkább ld. Nyilatkozatok), a váltás érzelmi megterhelését felitatja a cipekedés. Itt csináltuk Önöknek a lapot sokáig (három év, talán Önök sem bánták meg).

Jól vagyunk, zárom soraim. Az Indexet szájjal ezentúl a 450-53-50 telefonszámon érhetik el, lábbal a XIII. kerület Klapka utca 1-3. szám alatt, számítógéppel pedig ugyanott, ahol eddig. Nyugottan nyomkodják meg az effötöt.


Nyilatkozatok:
Mészáros Zsófia, politika rovatvezető: "Nem."

Bogád Zoltán, újságíró: "A legmeglepőbb, hogy szokásom szerint elaludtam és amikor bejöttem, már nem volt számítógépem."

Király András, újságíró: "Én? aki abszolút nemhogy nem vagyok őshonos, de..."

Zsadon Béla, Katalóg: "Kell a fenének."

Bazsó Gábor, Totalcar: "Mielőtt a Totalcar.hu Kft. ügyvezető igazgatója lettem volna, kiváló személyiségfejlesztő könyveket fordítottam és a Stresszkezelés című könyvben az áll, hogy közeli szerettünk elvesztése után a második legnagyobb stressz a költözködés. Emiatt, mint felsővezető, kifejezetten aggódom."

Illés Etele, népszerű előadóművész (épp monitorjait tisztítja egy fehér nyugati márkájú papírzsebkendővel): "Fáj, igazán fáj. Amikor idejöttem, még suttyó parasztgyerek voltam, de most már trendi csávó vagyok. Évente több csajom is szokott lenni. Ezt majd nyugodtan fogalmazd át, azért a suttyóság még bennem van."

Szily László, gazdaság rovatvezető (mosógépesdobozt egyensúlyozva sétál mélán): "Úgy érzem magam, mintha holland telepes lennék az Egyesült Államokban, fapapucsban. Olyan, aki a családjával műveli a hatalmas földet, de még nem látszik az óceán."

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?