Judit
2 °C
7 °C

Kosztolányi csak a nyelvét dugta a pezsgőbe

2002.03.29. 23:09
A Központi Ügyészségi Nyomozóhivatal vizsgálja Kosztolányi Dénes március 17-i autóbalesetét Az RTL Klub Híradójának információi szerint a fideszes képviselő elismerte, hogy egy fogadáson alkoholt fogyasztott, majd így ült a volán mögé.
Kosztolányi Dénes Békéscsabáról, a tizedik országos aerobic bajnokságról indult Budapestre, ám hajnali fél háromkor Kondoroson autójával balesetet szenvedett. Az árokba csúszott autóból a képviselőt a mentők kórházba vitték, ahol vért vettek tőle. Ügyészségi forrásokból az RTL Klub úgy értesült, hogy a képviselő véralkoholszintje elérte azt a határt, amely után az ügyet már a Központi Ügyészségi Nyomozóhivatal vizsgálja.

A győztesekkel koccintott

Kosztolányi Dénes maga is elismerte, hogy néhány órával korábban, este nyolc óra körül ivott valamennyit: "Előző nap fogadás volt, ahol pezsgővel koccintottam a győztesekkel, a vendéglátókkal. Ahogy fogadáson illik, az ember beledugja a nyelvét a pezsgőspohárba, mert én vagyok a házigazda, én vagyok az aerobic szövetség elnöke" - nyilatkozta az RTL Klub Híradójának a fideszes politikus.

Nem érződött a lehelletén

A képviselő azonban azt állította a kereskedelmi televíziónak, hogy az ügyeletes orvos által kiállított jegyzőkönyv szerint hajnalban a leheletén nem érződött az alkohol, és azt mondja, hogy nem ezért vizsgálódnak ellene. Szerinte a Központi Ügyészségi Nyomozóhivatal csak kocsija műszaki állapotát vizsgálja.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?